Премини към основното съдържание

За дами с наднормено тегло

Намирам 0 резултата

Описание

Макси модели фентъзи облекла и цени

Дамите, които имат проблеми с излишните килограми е възможно да се затрудняват при избора на бельо със съответните размери. Със своите специални модели фентъзи бельо за макси дамите Shani's Closet ви освобождава от всякакви грижи, свързани с килограмите. С изисканите модели за дамско бельо Shani's Closet помага на дамите с наднормено тегло също да изглеждат елегантни, нежни и сексапилни. Може да разгледате тенденциозните и елегантни макси модели на сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас продукт с възможност за бърза доставка в дискретна опаковка.

Бъдете ослепителни с макси моделите дамски нощници

Големите размери дамски нощници правят впечатление особено с тенденциозния си дизайн. Комплектите нощници, изработени с елегантни и женствени детайли предоставят на макси дамите комфорта, който те търсят и им помагат да бъдат в хармония със себе си. Известните марки за дамско бельо изготвят специални колекции с макси мода. Благодарение на това макси дамите също лесно успяват да намерят своя размер сред фентъзи моделите. Със своята богата колекция за макси мода Shani's Closet успява да бъде най-предпочитаната марка за дамско бельо. Украсените с линии, подчертаващи женствеността секси нощници са в пълен синхрон с анатомията на тялото ви. При изработването на макси моделите дамски нощници от XL, до 4XL размери се използва тюл, дантела и папионка, които им придават оригинален блясък и изкусителна красота. На интерес от страна на макси дамите се радват и бейбидол шорти комплектите на марката Shani's Closet в категорията нощници и пижами, при които преобладават синият, черният и червеният цвят.

Големи размери фентъзи комплекти жартиери и костюми

Фентъзи комплектите жартиери и фентъзи костюмите са секси долни облекла, които всяка жена харесва да носи. Костюмът домашна прислужница, червените жартиери, комплектите жартиери с панделка и отворен гръб, секси комплектите жартиери с тюлени и дантелени детайли, късите тюлени макси нощници в червено, бордо, тъмно синьо, лилаво, петролено, тюлените нощници извезани с дантели заемат място сред фентъзи облеклата, благодарение на които излишните килограми не са пречка да изглеждате сексапилни. Ако и вие желаете да прелъстите партньора си и да изживеете незабравими нощи, не берете грижа за килограмите. С големите размери фентъзи модели на Shani's Closet, които може да си набавите, посещавайки сайта www.shaniscloset.bg, с възможност за бърза доставка в дискретна опаковка, вие ще изглеждате сексапилни и прелъстителни и да докажете на партньора си, че просто сте незаменими.