Премини към основното съдържание

Babydoll

Описание

Прелъстителни секси бейбидол модели

Бейбидол (babydoll) продуктите, които спадат към категорията на фентъзи бельото имат прелъстяващ ефект със своята секси визия. Бейбидол моделите са късо облекло без ръкави, окачествявани като нощници. Този продукт, който се произвежда от тюлени, дантелени и сатенени материи, открояващи очертанията на тялото е един от задължителните елементи по време на специалните нощи. За да разгледате внимателно изисканите, прелъстителните и еротичните модели, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас продукт с възможност за лесно плащане, бърза доставка, в дискретна опаковка.

Бейбидол модели с деколте

Най-често използваните атрибути при изработката на бейбидол продуктите са папионка, панделка, волан, пискюл и апликации. За да добият по-еротичен вид бейбидол моделите, те се изработват и с дълбоки деколтета. Бейбидол продуктите с деколте ви позволяват да отразите навън вътрешната си красота и ви придават по-секси и съблазняващ вид. Особено моделите, които откриват бюста са сполучлив избор за специалните поводи. Наред с това моделите, изработени от тюлени и дантелени материи придават на фигурата ви тайнствена красота и ви позволяват със всяко движение на тялото да прелъстите партньора си.

Освен бейбидол нощниците с открит бюст, моделите изработени изцяло от тюлена материя също са сред най-предпочитаните от нежния пол. Бейбидол моделите във формата на бански костюм с панделка на шията и гърба, които ви придават секси вид, откривайки интимната зона, ви предразполагат заедно с вашия партньор за една гореща нощ. Сред фентъзи бейбидол продуктите g-string моделите също излъчват секси визия. Те подчертават бедрата и придават тайнствена красота на интимната зона.

Кожени модели бейбидол

Използването на кожа във всички фентъзи модели все повече се увеличава. С кожените модели, които имат силно въздействие както върху дамите, така и върху мъжете, лесно може да съблазните партньора си и да изживеете върховна наслада. Бейбидол моделите от кожа са също толкова въздействащи, колкото и дантеленото и прозрачното бельо или бельото, което открива интимната зона и бюста. С бейбидол моделите с пискюл и вериги може да покажете, че вие сте силният партньор. Съчетавайки тези модели с аксесоари като камшик, белезници, маска, лента за крака, може да открехнете вратата на незабравимите мигове, както за себе си, така и за партньора ви. Ако искате да отключите въображението си и да изживеете свободно сексуалната връзка, за която мечтаете, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да разгледате подробно различните секси бейбидол модели и да поръчате харесаният от вас продукт с опция за поверителна доставка, в дискретна опаковка.