Премини към основното съдържание

Бельо

Бельо

Видове дамско бельо

Облеклото, което се носи под връхните дрехи най-общо се нарича долно облекло или бельо. В зависимост от предназначението си бельото се разделя на различни категории. Тези продукти се разделят на две основни категории – ежедневни и фентъзи модели. Продуктите, които са предназначени за ежедневно носене, например сутиени, бикини и др. акцентират върху комфорта, удобството и хигиеничността. Първата характеристична особеност, която се търси при фентъзи облеклата, които имат за цел да запечатат удоволствието от специалните моменти и да повдигнат градуса на емоцията на сексуалния живот е сексапилността и съблазнителността. За изискани, съблазняващи, секси и еротични модели може да посетите сайта www.shaniscloset.bg, както и да се възползвате от възможностите за лесна поръчка, лесно плащане, дискретна опаковка и бърза доставка на Shani's Closet.

Секси сутиени и бикини

Когато стане дума за дамско бельо първата асоциация е свързана със сутиена и бикините. Сред най-предпочитаните бикини са слиповете, бикини с висока талия, лазерна кройка, стинг, хипстер, шорти с шевове и без шевове. При изработката на бикините за ежедневно носене се предпочитат памучни и пенирани материи, докато при бикините за специални моменти се предпочитат модели с дантели, модели откриващи интимната зона, модели с деколтета, g-string модели и др., които са изработени от тюл, сатен, коприна, дантели, кожа и др.

Сутиенът е долно дамско облекло, което придава форма на бюста и го повдига и поддържа. Произвежда се в най-различни модели, цветове и десени. Налични са модели с подплънка и без подплънка, сутиени за носене с анцуг, балконет, страплес, сутиени с чашки, прибиращ бюста, сутиени с половин чашка, деколте, спортни, бралет, сутиен за след мастектомия. Всяка жена може да изглежда по-привлекателна и елегантна, като избере най-подходящия за бюста и физическите си данни сутиен. От друга страна, фентъзи моделите притежават детайли като тюл, сатен, коприна, дантели, които показват жените в по-сексапилна светлина и играят съблазняваща роля по време на еротичните мигове.

Други предпочитани от жените модели

Освен сутиените и бикините жените често носят под връхните си дрехи и облекла като фуста, комбинезон, корсет. Фустата е долна пола, която се носи под полата или с дреха без подплата. Налични са модели със и без дантели, под и над коленете. Комбинезонът е изключително елегантна долна дреха. Комбинезонът осигурява удобство през деня и се предпочита от много жени. При комбинезоните с дължина под и над коленете предимно се набляга на белия, черния и бежовия цвят и може да се съчетават с най-различни връхни дрехи.

От друга страна, термалните долни дрехи ви помагат да отслабнете по време на движение. Лентите за ръце, корсетите за кръста, потниците и тайтовете, които са изработени специално за мъже и жени се предлагат на изгодни цени на сайта www.shaniscloset.bg. За да се сдобиете с предпочитаният от вас продукт с гарантирано качество от Shani's Closet, може да посетите сайта ни и да се възползвате от условията за лесна поръчка и бърза доставка.