Премини към основното съдържание

Сутиени

Качествени и елегантни сутиени от новата колекция

От една страна, сутиените са част от дамското бельо, което придава повдигната и стегната форма на бюста, а от друга, те са и аксесоар, който допълва връхната дреха. Те могат да се съчетаят с бикини или да се носят самостоятелно. Съществуват най-различни модели, а ето кои са най-предпочитаните сред тях: сутиени с подплънка, сутиени без подплънка, сутиени без презрамки, повдигащи сутиени, спортни сутиени и сутиени за кърмачки. В зависимост от различните марки съществуват и други видове, но най-общо сутиените може да се категоризират в горната последователност. За да се запознаете отблизо със сутиените или комплектите ни и да получите подробна информация, може да посетите сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас модел чрез лесно плащане, дискретна опаковка и доставка.

Елегантни и секси сутиени Shani's Closet

Моделите сутиени на Shani's Closet, които заемат важно място сред марките за дамско бельо осигуряват на жените екстра комфорт. Различните модели се открояват със своя елегантен дизайн и ви карат да изглеждате по-сексапилни, като повдигат бюста. В новата си колекция Shani's Closet набляга на примамливи цветове и десени с гарантирано удобство и комфорт. Сутиените с минимизиращ ефект ще ви накарат да се почувствате по-сексапилни и ще ви помогнат да отразите вътрешния си чар навън. Сутиените със и без подплънка дават възможност на всяка дама сама да открие подходящия за нейния бюст и фигура модел. В колекцията, в която наред с моделите, отразяващи аристократичността на черния цвят можете да откриете и сутиени в изискани и жизнени цветове като пудра, розов, син и зелен цвят. Shani's Closet съчетава в едно качеството и комфорта при изработването на сутиените с подплънка, които са идеалният избор за дамите с малък бюст, а с моделите, които повдигат увисналите гърди и им придават стегната форма марката продължава да бъде най-предпочитана сред дамите. За облеклата с деколте идеален избор се явяват сутиените без презрамки или сутиените за дълбоко деколте.

Сутиени за кърмачки специално от Shani's Closet

Shani's Closet се грижи и за комфорта на кърмачките. С разнообразните модели марката предлага екстра комфорт на майките по време на кърменето. Сутиените за кърмачки се откопчават лесно и не оставят никаква преграда между майката и бебето. Сутиените за кърмачки на Shani's Closet са удобни, повдигат бюста, а разнообразието от цветове дава възможност на всяка майка да избере модел по свой вкус.

Ако и вие желаете да се запознаете с качеството на Shani's Closet и да се насладите едновременно на удобството и комфорта, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да проучите отблизо всички видове бельо, открояващи качеството на марката, както и да получите своя продукт чрез бърза и дискретна доставка.