Премини към основното съдържание

За бременни

Описание

Бельо за бременни и кърмачки

Едно от най-важните събития в живота на жената е майчинството. Колкото по-комфортно и спокойно протича бременността, толкова по-лесно бъдещата майка ще изживее този процес. По време на бременността се случват големи промени във физиологията на бъдещите майки. Това принудително води до промяна както в стила на връхните облекла, така и в носенето на бельо. Също така след раждането майката пак се нуждае от бельо с различни функции. Моделите бельо в категорията бременни/кърмачки са изработени, като се взети под внимание потребностите на бъдещите майки и на тези, които вече са родили. Тези модели са синхронизирани с промените във фигурата и са оформени с оглед на потребностите на жените. За да проучите отблизо изисканите, качествените и удобни модели, специално изработени за бременните и кърмачките, може да посетите сайта www.shaniscloset.bg, както и може да поръчате харесаният от вас модел на атрактивна цена и да се възползвате от услугата за бърза доставка.

Какво трябва да е бельото за бременни

Когато се избира бельо по време на бременността, трябва да се обръща внимание на някои детайли. Понеже физиологията им се променя, жените са принудени да избират по-удобно бельо през този период. Бикините, потниците, чорапите, сутиените за бременни са видовете бельо, които са необходими в периода на бременността.

Обиколката на корема и талията започва да се разширява още в първите месеци, поради което трябва да се носи специално изработено за целта бельо. Интимната зона в този период става още по-чувствителна и по-уязвима срещу болести. Затова в процеса на бременността трябва да се предпочитат бикини от памучна материя. Бельо, което стяга кръста и е изработено от синтетична материя не е подходящо за бременни. По време на бременността трябва да се предпочита комфортно бельо и да се избягва такова, което ограничава свободата на движението. Препоръчително е използването на памучно бельо срещу инфекции в пикочните пътища, което трябва да се пере при висока температура.

Избор на сутиени за бременни и кърмачки

С началото на бременността гърдите започват да се уголемяват и натежават. А след раждането, те стават по-чувствителни, заради кърмата и трябва да бъдат защитени. В този период за предпочитане са сутиените с дебели презрамки без скоба и шевове. След раждането трябва да се носят специални сутиени за кърмачки. Потниците и сутиените за кърмачки, които се откопчават отпред са идеалният избор за целта.

Можете да разгледате продуктите, от които се нуждаете по време на бременността или кърменето на сайта www.shaniscloset.bg, както и да се възползвате от възможността за лесна поръчка на атрактивни цени, дискретна опаковка и бърза доставка с гарантирано качество от Shani's Closet.