Премини към основното съдържание

Еротични аксесоари

Описание

Секси и прелъстителни фентъзи аксесоари

Желаете ли да разнообразите половия си живот с партньора ви и да го направите по-вълнуващ? С фентъзи аксесоарите може да освежите връзката с партньора си и да я направите по-увлекателна. С аксесоари като белезници, сбруя, камшик, нашийник, маска за лице, маска за очи може да изживеете върховна наслада и да удовлетворите както собствените, така и желанията на партньора си. За тази цел е необходимо да посетите сайта www.shaniscloset.bg, където може да поръчате аксесоара, който отразява вашия стил, с възможност за лесно плащане, бърза и поверителна доставка, в дискретна опаковка.

Най-много използваните фентъзи аксесоари

Фентъзи аксесоарите са продукти, които ви помагат да реализирате фантазиите си, да разчупите монотонността на връзката си и да достигнете върха на сексуалното удоволствие. Тези аксесоари, които се предлагат в най-различна гама от модели ще ви тласнат заедно с партньора ви към върховете на любовта, страстта и похотта. С фентъзи аксесоарите, които въплъщават фантазиите ви може да вкусите с половинката си удоволствия, които никога преди не сте опитвали и да почувствате насладата от свободата във връзката си с него. Кои са тези аксесоари, които ще ви накарат да вкусите това блаженство?

Най-често използваният аксесоар в сексуалната игра са белезниците. Тъй като ограничават движението, белезниците не позволяват бягството и криенето по време на любовната игра. Може да се използват както от дамите, така и от мъжете. Закопчаният с белезници партньор е в положение на наказан и е подвластен на свободния партньор. Това позволява и на двамата партньори да изпитат максимално удоволствие от половия акт. Белезниците, които доставят върховна наслада се предлагат в модели с пера, вериги и перфорирани. Поначало се предпочитат белезниците с кожа. Белезниците са два типа – за ръце и за крака. Независимо дали се слагат на ръцете или на краката, целта на използването им по време на любовната игра е да увеличат дозата на удоволствието от нея.

Сбруя – задължителният фентъзи аксесоар

Комплектите кожена сбруя, които подчертават линиите на женското тяло и му придават секси вид се продават в категорията +18. Тези продукти може да бъдат закупени само от лица, навършили 18 години. Кожените модели долно бельо и комплектите фентъзи аксесоари имат прелъстителен и съблазняващ ефект. Коженият нашийник, кожените маска и накитник, сбруя, която откроява бюста и гърба, сбруя с ленти за бюста, кожена сбруя с вериги за кръста, кожена сбруя, откриваща бюста с котешка маска, кожена сбруя, откриваща интимната зона с котешка маска, сбруя за кръста и краката, сбруя, откриваща интимната област и бюста са сред най-предпочитаните от дамите комплекти. Моделите, при които доминира червеното и черното са сред най-предпочитаните фентъзи аксесоари от партньорите, защото повишават градуса на емоцията и насладата. А моделите с вериги и перфорация имат още по-силен прелъстяващ ефект. Ако и вие желаете да разгледате отблизо различните модели и да се възползвате от възможността за лесно плащане, бърза доставка, в дискретна опаковка, посетете сайта www.shaniscloset.bg.