Премини към основното съдържание

Прашки

Намирам 0 резултата

Описание

Съблазнителни и прелъстителни модели g-string тип танга

Сред дамското бельо, открояващо сексапилността моделите g-string тип танга заемат челните места. G-string и танга моделите, които имат впечатляващ и прелъстяващ ефект, както и силно подчертават сексапилността на дамите са сред избора на жените, които са самоуверени в себе си. Ако и вие желаете да откриете вътрешната си красота и да я отразите навън, можете да получите харесаният от вас модел с бърза доставка в дискретна опаковка.

Какво е танга

Танга е онова бельо, което дамите най-много обичат да носят, а мъжете се омагьосват от него. Дамското бельо тип танга отпред наподобява бикините, но отзад очертава изключително секси силует. В сравнение с класическото долно дамско бельо, бикините тип танга са по-открити в задната част и открояват бедрата. Продават се в категорията +18. Има изключително голямо разнообразие от тези модели в най-различни цветове и се нареждат сред задължителните фентъзи облекла. Изработва се от дантела, тюл, прозрачни материи със само един шнур отзад, който напълно открива седалищните части. Сред най-предпочитаните бикини тип танга са моделите с панделка, перфорация, както и тези, откриващи интимната зона. Както жените, така и мъжете предпочитат моделите в червено, черно и бяло, но също така се предпочитат и моделите в тъмно синьо, лилаво, розово, фуксия, визон, пудра.

Какво е G-string

G-string и танга бельото си приличат. Основното сходство между двата типа дамско бельо е, че откриват седалищните части и превръщат тази зона в център на вниманието. И при танга моделите и при g-string моделите в областта на седалищните части почти не се съдържа никакъв плат. Страничните ленти на танга моделите са по-широки, за разлика от g-string моделите, които са тесни. Такива модели се предпочитат от самоуверените дами, които искат да омагьосат партньора си, за да изживеят страстно удоволствие с него. Предлагат се в категорията +18, заради което трябва да имате навършени осемнайсет години, за да може да ги закупите. Повишеният интерес към тези модели в сегмента фентъзи бельо, насочи производителите да произвеждат танга и g-string бельо и за мъже. Ако искате да направите специалните си моменти по-вълнуващи и да умножите насладата от връзката си, спасявайки я от монотонността, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да разгледате подробно танга и g-string моделите и да поръчате харесаният от вас продукт в дискретна опаковка, с опция за бърза доставка.